Single Blog Title

This is a single blog caption

Andra generationen ELON-handlare investerar i Gällivare

Kent Eriksson, här omgiven av sönerna Tim och Joel, satsar på Gällivare.

Det är i år 30 år sedan Kent Eriksson förvärvade ELON i Gällivare av familjen Wallgren. Under åren har företaget expanderat med ännu en butik, i Luleå. Nu är det dags för nästa steg – och nästa generation.

ELON säljer vitvaror och hushållsprodukter för hemmet från många kända varumärken. För Kent Eriksson har hög servicenivå och kunnig personal alltid varit viktigt.
– För att lyckas lokalt måste man bygga förtroende, leverera det man lovar och vara flexibel, säger Kent Eriksson.

Kanske är det en del av framgångskonceptet. För nu går företaget emot handelsbranschtrenden och expanderar genom att bygga en ny butik i Gällivare.
– Mina söner, Tim och Joel, kommer att vara med och styra företaget framöver. De trivs mycket bra i Gällivare och vill därför satsa, säger Kent. Familjens nya butik kommer att vara belägen i det nya handelsområdet intill Treenigheten, efter väg E45.

Planerad byggstart är hösten 2018 och ska vara färdigställd i början av 2019. Det blir ett stort och modernt koncept som kommer att erbjuda stora visningsytor, möjlighet att illustrera kundens hem både fysiskt och digitalt samt vara utlämningsställe för de kunder som vill handla på nätet.
– Genom den stora investeringen kommer vi att anställa fler säljare och mer servicepersonal. Alla som är intresserade är välkomna att redan nu söka tjänst hos oss, säger Tim.

Share Button