Mix & Match

Norrbotten Big Band tillsammans med Viktoria Tolstoy

Norrbotten Big Band tillsammans med Viktoria Tolstoy

Vi samverkar med Kulturskolan och arrangerar med jämna mellanrum träffar som syftar till att människor engagerade i kommunens kultur- och näringsliv träffas och får veta mer om varandra.

Underhållning, god mat och intressanta möten är huvudingredienserna som gjort arrangemanget uppskattat och mycket populärt.

Det första Mix & Match arrangerades i november 2010. Norrbotten Big Band tillsammans med Viktoria Tolstoy och luleåbandet Movitz stod för högklassig underhållning. Både näringsliv och kultur berättade om vad som är på gång framöver.

Mix & Match i backspegeln:

Martin Löwgren, Mix & Match 22 mars 2013Frida and the coolants under Mix & Match 22 marsFredagen den 22 mars, 2013 – Musik, mingel & uppladdning

Inspiration, motivation och klokskap om kost, träning och idrottsmedicin serverades av Martin Löwgren. Efter det drog radioaktuella Kirunabandet Frida and the coolants igång riktigt bra underhållning till den Italienska buffén. Som dessert presenterades mer om vad som är på gång inom kultur och näringsliv i Gällivare. Kvällen var en skön blandning av Dundret Runt-uppladdning och After Work-stämning. Håll utkik efter fler Mix & Match-arrangemang – en kväll som ger mersmak.

Tisdagen den 19 juni, 2012 – priser och OS-uppladdning
En festlig kväll med underhållning, mingel, idrotts- kultur- och näringsliv i Gällivare. Stefan Nieminen intervjuar OS-brottarna Sofia Mattsson, Henna Johansson och Robert Rosengren om uppladdningen och förväntningarna på Sommar-OS i London. Under festliga former delas priser ut till:
• Årets företagare
• Turistentreprenör
• Landsbygdsföretagare
• Kulturstipendium
• Hellnerstipendiet
The Magnettes och Tomas Bäcklund står för underhållningen, Pär Soini, chef för BD Pop, berättar om BD Pop som branschutvecklare i Norrbottens musikliv.
Erik Hägglöv, Vd Sparbanken Nord, pratar på temat – Idrott och kultur en viktig del i attraktiva samhällen. Samtal med Arctic Light-körens konstnärlige ledare Susanna Lindmark. Tillsammans med en härlig grillbuffé serveras också kort info om vad som är på gång inom näringslivet, idrotten och kulturen just nu.

 

16 november, 2011, Mix & Match på turné – Teater & mingel

Följ med och träffa andra, mingla, ät en god middag på Bistro Norrland och se Norrbottensteaterns föreställning Evigt Ung.

 

 

 

17 juni, 2011 – Gällivares ambassadörer
Mix & Match bjuder in till ett unikt tillfälle att lyssna till Gällivares ambassadörer samt Underhållning av Kulturskolan.
Kom och träffa Gällivares fantastiska ambassadörer och hör dem berätta vad de har på gång. Våra unga musikaliska talanger från Kulturskolan bjuder på härlig underhållning. Till den välsmakande buffén serveras också kort info om vad som är på gång inom näringslivet och kulturen just nu.

 

26 november, 2010 – premiär för Mix & Match
Mix & Match bjuder in till ett unikt tillfälle att lyssna till Norrbotten Big Band, Viktoria Tolstoj och Movits. Dessutom buffé och lite info om vad som är på gång inom näringslivet och kulturen just nu. Som extra krydda presenterar vi en speciell gäst – Tomten kommer på besök.