Mötesplatser som inspirerar

Mötesplatser som inspirerarDet är i det mänskliga mötet som affärerna tar form. Därför skapar vi arrangemang där företagare kan träffas.

Toppmötet är ett exempel på hur vi arbetar för att ge företagare en arena för information, inspiration och möjligheter till nya kontakter.

Mix & Match arrangeras tillsammans med Kulturen. Underhållning, god mat och intressanta möten är huvudingredienserna som gjort arrangemanget uppskattat och mycket populärt.

Tillsammans med hela vårt näringsliv arrangerar vi en Hemvändarträff på juldagen. Syftet är att arbetsgivare med rekryteringsbehov och personer på tillfälligt besök i Gällivare träffas under lättsamma former som förhoppningsvis leder till att fler flyttar till Gällivare och att företagen hittar den kompetens de behöver för att utvecklas vidare.

Vi vill också lyfta fram goda exempel och ge företagare chansen att lära känna varandras verksamheter. Tillsammans med Gällivare kommun bjuder vi därför in till lättsamt Frukostsnack med engagerande, aktuellt och matnyttigt innehåll hos olika företag ungefär en gång i månaden.

EWA – East West Arena, är ett samarbete med Progressum i Kiruna och Futurum i Narvik, en mötesplats för att skapa fler affärer över landsgränserna i den norra regionen. I november 2012 arrangerades en inledande konferens i Narvik, mer om den kan du läsa här >>

Du kan läsa mer om genomförda arrangemang här >>